YouDos Påskcrop

Jag skalade av lite detaljer på skissen eftersom jag tyckte den var färdig redan här – trycker inte gärna in mer grejer vara för att man ”ska”. Tror det syns rätt tydligt att jag använt skissen.
Sötaste samsovningsbilden på 3-månaders plutt, gonattkatt och snarkande make. F.ö. en av väldigt få nätter bebis nattats av pappan i sängen utan mamma. Det var innan vi införde nattningsrutiner och bebisen fortfarande kunde bara somna när han blev trött. Nu är det duracellkanin och totalkrasch som gäller på kvällarna.

Washitejp

Har gott om washitejp och det är ju så kul att använda!
Bilden är den sista normala bebis på BB-bilden, sen gick vi på rutinläkarundersökningen, hamnade på barnintensiven och hela cirkusen drog igång.

Lift
Lager på lager och vissa detaljer liftade. Jag valde medvetet att göra väldigt enkla Sara-stil-sidor för att det var viktigare för mig att komma igång med scrappet än att vara innovativ och nyskapande. =OD

Här är lilla bebisen inskiven nere på bIVA och har fått sond för stödmatning och medicinering mot infektion är påbörjad. Tycker fortfarande det är aptrist at det blev en sån start vi fick, det kunde räckt med snittet, men det är ju inte mycket att göra åt det. Nu har vi en välmående helammad 8,5-månaders som trivs med livet och har börjat utforska vuxenmatens värld sedan 2,5 månad också, i sin egen takt.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.