Gissa vad jag ska göra imorgon!!

Tidningar

Imorgon har elbolaget hotat med strömlöst hela dagen. Det är inte så mycket man kan göra när man inte har ström… Men jag ska kanske fortsätta scrappa lite på LOn jag börjar med idag. Sedan har jag nu tre stycken mer eller mindre olästa tidningar! Beställde Scrapbooks etc som 3-månaders prenumeration på Press Stop och givetvis kom det första numret (en vecka försenat efter diverse turer…) nästan samtidigt som nya CK (som jag prenumererar på direkt från CK i USA) och SS (som jag prenumererar på från Scrapperiet)… Så nu har jag att läsa!!

Jag gillar SS bättre och bättre ur inspirationssynpunkt. LOsarna i den är rena och "raka" och enkla att skissa av. CKs är mer dekorerade och "färdiga" och lämnar inte så mycket utrymme för helhetsinspirationen. Där får man mer plocka detaljer, käsnlor och färgkombos…

Nu ska jag in till PCn och jobbchatta med mina härliga DT-kollegor på Pysselpunkten!!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.