Någon som gillar konståkning?

Jag har kollat på konståkning, från och till så länge jag kan minnas. Jag har haft perioder när jag missat allt som visades på TV (oftast sent som attan torsdagkvällar och sånt knasigt), och perioder när jag sett allt en säsong eller så. Av alla konståkningsgrejer jag sett finns det några konståkare och program som etsat sig fast i mitt minne. Jag kan fortfarande inte se detta programmet utan att bli alldeles gåshudig och tårögd, och plötsligt var isdans ett alternativ att kolla på. Tidigare kollade jag er på damer, herrar och par, för isdansen var bara jönsar som valsade runt och flaxade med armarna.

Titta och njuuuut!

Jodå, jag minns britterna som åkte till Bolero också, men detta toppar faktiskt till och med det….

Jag kanske letar upp några fler konståkningsfavoriter under helgen när jag ändå nostalgitrippar. Pluchenko dyker kanske upp bl.a. 😉

2 COMMENTS

  1. Vad häftigt att hitta en like. Ingen jag känner kollar på konståkning och jag verkligen älskar det! Det var mer förr om åren som jag tittade riktigt mycket. Numera blir det tyvärr mest bara när jag råkar zappa förbi. Men jag har ett moment som precis som du skrev, ger mig tårar i ögonen och gåshud. Jag kommer aldrig att glömma när jag satt ensam framför TV´n en sen kväll -92 och fick se det här:
    http://www.youtube.com/watch?v=1JjbwtM_E3g

    Ha det fint och pussa Greta. Hennes mamma Asta hälsar också.

    Kram
    Elisabet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.