Kvällens stug-LOs

Svall1Svall2

Äntligen fick jag till något med de nya BG-pappren. Ja, nu är dom knappt nya längre *fniss* Oh Baby-serien är så härligt glada färger, jag bara älskar dom!! Tyckte dom matchade den klarblå himmeln perfekt. Bilderna är kanske inte roligast i stan annars, men album ska det bli.
Camilla – ser du! Jag har använt dina pilar! Tyckte de var lite coola!
Sidan 2 är inspirerad av en SS-LO, men den blev inte alls likadan, så jag kan recycla min avskissning en gång till!

Konstigt nog har jag inte använt mitt senaste nytillskott, men jag orkade inte – det är enklare at ta en penna och skriva. Annars har Studio Classic flyttat hem till mej, så det lär ni se på en hel del alster i fortsättningen. =OD

Till helgen tror jag att jag ska göra en riktigt avancerad LO med massor med dekorationer, band och garn för omväxlings skull. Har blivit många snabba nu på sistone.

Har haft rätt mycket jobb på sista tiden, vilket är jättekul! Men jag känner att jag missade min slackperiod mellan projekten lite i och med påskhelgen (mitt senaste storprojekt ser ni här: GalaxenResort), så jag får försöka ta lite mer slack efter lilla projektet jag har denna veckan. Har dessutom installerat och fixat med ett nytt galleri till Pysselpunkten. Kom på att det var enklare att göra det än att sitta med den provisoriska lösningen. Vi är ju många inblandade, och himla produktiva designers 😉 + att det är tävlingar och grejer igång…
Gå gärna in och kika >>

Jag kommer förresten snart att föra över scrapbloggen till egen server också, men ni får reda på det här när det händer.

6 COMMENTS

  1. Härliga sidor du scrappat!
    Jag är så sugen på ett classic också köpte ett skinni mini men ångrar mig lite… Men sådant är livet!
    Kram

  2. Nu har jag ju skrivit om dem förr men jag såg nu att det är så coolt för skuggan på taken på Svall-LO´n ser ut att vara skuggan av pilen, fiffigt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.