Så här känner jag mej just nu!

Doll

Gör din egen doll här >>

Jag mår bra, är glad, frisk och stark, full med energi och massa glädje!! Inget är omöjligt, allt löser sej! Jag har fantastiska vänner, både IRL och på nätet – scrappare är fantastiska människor!

Jag har även påbörjat mitt realistiska "få upp flåset"-projekt med 10 min cykel igår och 15 minuter idag. Det var roligare på TV idag, och gick redan mycket lättare! =OD

Min prat-tant är underbar! Jag går där ifrån svävande på små moln och längtar till nästa gång! Jag är sjukskriven 25% och hoppas få vara det en liiiten stund till, för att inte höja stressnivån i hjärnan nu när det äntligen börjar gå så bra. Jag har klarat av att vara riktigt ledig i 2,5 dag denna veckan och inte haft en massa borde-måste-skulle som gnagt. Jag förberedde min ledighet redan förra veckan istället för att bestämma den på morgonen när jag vaknar, för då får man genast dåligt samvete om man tar en slappedag.

Mitt skapande är igång ordentligt, och jag går och grunnar på en Jante-utmaning för designerforumet på Scrappiz. Ska grunna lite till, för det är redan en tankediskussion igång där som behöver knäckas färdigt på innan jag kommer med mina funderingar.

Väldans vad jag fick med mycket Helsingborgskt i detta inlägget – måste vara för min regressions-meditation idag! Lilla Sara i mej förstår inte min konstiga blekings-skånska-lundensiska rotvälska som jag snackar nuförtiden… *skrattar*

Denna veckan blir det med DT-skapande eftersom månadspaketet är på gång, så resultatet av detta får ni se när folk har fått sina paket, så vi inte förstör överraskningen. Men jag kan avslöja att det är _mycket_ Sara-igt! =OD

5 COMMENTS

  1. Den här bilden ser riktigt härlig ut Sara, man ska ha sånna dagar också! Kunde ju inte hålla mig utan var in och lekte ihop en docka jg med! 🙂 Tack för kuliga tipset. Kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.