Simis och soffmys

Simis och soffmys

Jag fick rivstarta de här veckan med att först packa upp allt från scrapträffen (i drivor på skrivbordet alltså) och sedan packa Jysk-navigatorn för färd mot Simsalabim där en journalist från Sydöstran ville veta lite mer om scrapbooking och plåta lite när jag scrappade.

Jag hann knappt börja på denna förrän dom swoochade iväg igen och var klara, men jag scrappade klart den iallafall, en snabbis. Bilden är så mysig. Det är inte min familj.

7 COMMENTS

  1. Mysig lo!
    Har inte hunnit ringa idag. Men har noterat att du gjort det 😀 Försöker hitta lite tid i morgon. Ska till Läkarn med Annie på morgonen och till BVC för att ta spruta på em… Fullt upp att vara hemmamamma 😀

  2. Men så kul att tidningen gör reportage!
    Du får scanna/fota och visa elelr om det finns på tidningens hemsida?
    Jättekul ju!!!

  3. Jättekul med repotage! Du får säga till om man kan läsa på webben sen! Varma o härliga färger i lo´n. JA du jag har oxå packat upp riktigt noga och prydligt faktiskt men det var endast för att jag ville fly från uppsatsen en stund men nu är den snart klar, jippi!då kanske jag oxså kan hitta lite inspiration och börja scrappa igen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.