Fyller ut med en enkät =OD

Det var längesen…

Vilken färg använder du allra mest ju nu i ditt skapande?
*harkel* grönt…

Vilken dekoration använder du allra flitigast för tillfället?
Chippisar i alla former tror jag.

Är du inne i en bra scrap/kortmakar-period? Eller går det lite trögt?
Jag har en hjärn-period. Mycket inspiration som snurrar från tidningar, bloggar och annat, men det hamnar inte så mycket på papper. Inget jag oroar mej för dock – mitt skapande brukar gå i vågor, och "måste" jag så sätter jag mej bara och skapar. Block är iallafall inget som existerar i den bemärkelse jag tänker block…

Är det något du saknar materialmässigt sett som du verkligen vill ha?
Jag är ganska nöjd just nu – så det blir en massa impulsköp på mässorna istället… Beställde de nya Bazzillerna igår till swatcharna (från Pappersbiten). Alla utom den vinröda FourZen… Och en massa prismatics – ja Bazzill, jag blir otrogen när ni inte sköter er hemsida bättre *fniss*

Brukar du texta själv på dina layouter/kort? Är du nöjd med din handstil?
Ja, oftast, för det går snabbast och sparar tid – trots att jag skaffat en A3-skrivare som kan skriva på 12x12orna… Men igår använde jag den faktiskt till min pågående LO eftersom jag recyclade en beskrivning från MSN… Nöjd med min handstil – nja, lite kluddig är den ibland, men det är jag, så jag står ut med den. Behöver det vara riktigt snyggt tar jag till datorn.

Är det något som du inte är nöjd med vad det gäller ditt scrappande, som du vill förändra?
Möjligen frekvensen på det. Men det är en prioriteringsgrej för mej. Ibland sitter jag hellre och snackar med vännerna på MSN helt enkelt… Men nu ska jag scrappa – så det så!
Jo, ibland skulle jag vilja vara mer "jämn" också. Tycker jag gör såna bottennapp ibland när jag bara scrappar undan foton eller papper. Även om andra kanske gillar och inspireras är det lite trist att inte vara mer nöjd själv. Men det är ju good enough iallafall..

Annars sitter jag här med foten på en pall – och det är det jag tänkte scrappa om också. Blev så inspirerad av Lilos aj-LO, så det blir en variant på den, med min stackars fossing… Morsan spådde 3 veckors högläge, men jag hoppas sannerligen att det ska gå snabbare! Hade en riktigt deppig period igår när det gjorde så där irriterande ont, och jag kom till insikt om att det inte gick att göra något åt. Man blir bara rastlös och tröstlös och vill att tiden ska gå väldigt snabbt så man läker nångång!

Jag klev ner från en stol i fredags när jag städade fläktskåpet – och stukade foten. Tack och lov inte fotled och inget brutet eller så, men två stackars tår och foten innanför där kan göra väl så ont….
Svärmor trollade fram kryckor till mej igår från sin vind, så nu är jag lite mer mobil än tidigare iallafall.

5 COMMENTS

  1. Din stackare. Hoppas innerligen att du blir bättre snabbare än tre veckor. Inget vidare att sitta still med foten högt.
    Krya på dig kramar i massor..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.