Helgens scrapträff

Var på scrapträff i Torsås i lördags och träffade bl.a. en "scrapkändis" *fniss*. Monnah tillhör mina idoler sedan hennes verk inspirerade mej att våga använda och blanda mönstrade papper. Detta behärskar hon till fulländning, och jag fick se lite av hennes LOs lajv.

Jag var själv inte i toppform efter min tuffa vecka, men kämpade på. Det är alltid kul att träffa folk i allmänhet och trevliga scrappare i synnerhet.

Jag speedpackade på morgonen före frukost, så det kom nästan bara med DT-papper och en massa cardstock. Så det blev 4 jobbsidor minsann, som jag finlirade klart i går kväll. Missa inte augustis månadspaket hos Pysselpunkten – det ska visst vara riktigt bra hotar Lina med…

Bebiskoll

En liten bildserie om min älskade jaktkatt igen. Hörseln är det minsann inget fel på på skrället, även om synen börjar vara lite risig. Så fort talgoxens ungar började tigga i sitt bo var det trädet plötsligt väldigt intressant.

Mamma och pappa talgoxe ägnade lite energi åt att skälla på mej när jag gick förbi på väg in i stugan, men senare tröttnade dom. Mamma talgoxe på bilden är lite upprörd för att jag smugit fram och kikat ner… Men fåglar är inte så störningskänsliga i sina bon. De överger inte sina ungar eller så om de råkar bli störda. Särskilt inte såna som bor i vår direkta närhet.

Att det är mamma talgoxe ser jag på hennes svarta streck på magen. Pappa talgoxe har ett brett svart streck från svarta haklappen ner till gumpen. Magdunen ser lite tufsiga ut också på mamman. Det är de vid den här tiden för att hon har en stor ruvfläck som ska täckas med dun så gott det går. Blåser man henne på magen (om man t.ex. har fångat och ska ringmärka) är hon alldeles kal på en fläck på magen där hon har legat mot och ruvat äggen.

Jag lånade Sannas Handprint till rubriken. Papper från American Traditional Designs Boho Chic och cardstocken är en av mina favoritstrukturer GardenPath.

Tak1
Tak2

En dubbel till stugalbumet (alltså förra årets bygge av kontorsstugan). Snabb med många bilder.
Papper från GinX Take a vacationserie, och chippisar hos GinX heter Coasters. Här i form av både bokstäverna i rubriken och blommorna.

Adam

Slutligen en LO med grannens busvalp – bilden framkallad på extraerbjudandet från Pixaco, så ag kunde lika gärna scrappa den. Han är så go där han gnager sej i tassen.

Två olika gröna papper från KI*Memories Color Theory fick jag med på LOn också. Och en gammal plåtram från MM som jag flyttat runt många gånger.

Har förberett sidan två till fjällpappan också – får se om jag har tid denna veckan att få fram den på papper.

Jo, jag klädde en plåtburk igår också (en gammal tråkig Special-K-burk). Men jag behöver smutta lite till på dekorationer och rubriker och liknande på den innan den är publiceringsklar.

6 COMMENTS

 1. Kul att du fick lite gjort!
  Tak-LOn fick jag värsta sommarvibbarna av..
  gillar massvis!

  Och gosevovven =) valpar är ju bara för mysiga!

  Jag väntar med spänning att få se din burk med

 2. Hej vännen! Tittar förbi som snabbast för att tala om att jag lever men har ff ingen fri tillgång till internet så jag kan inte spana in allt fint du har gjort så noga men vi får ta igen det senare. Kram kram

 3. Kul att se lite av det du gjorde på träffen Sara.
  Hade varit kul att vara där. Men vi får hoppas att det blir flera träffar snart.
  Ha det gott. Kramis

 4. så fina lo´s du gjort vännen! Lyllos dig som fick träffa monnah hon är verkligen en stor inspirationskälla för mig med!
  Älskar bilden på valpen så talande inte still en sek =)

 5. Vilka mysiga layouter. Kul att följa bygget av din lilla stuga. Och så söt hunden är!

  Lider du av åksjuka? Om du inte gör det kan du vara lugn med hoppningen, då kommer du fixa det. Annars får du ta dig en pksjuketbblett och flyga innan dom 12 timmarna ha passerat.

  Kramen Anna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.