Plåtar och bubbeltest

För två helger sedan var det dags att testa bubbelbad. Vi bokade julbord med övernattning på Stufvenäs, och det rekommenderas verkligen!!! Det är iallafall vad de gärna vill att vi ska säga, för kundservicen var heeeelt suverän. En dubbelbokning av "minisviten" vi skulle haft placerade oss i en av de två stora sviterna istället – och det utan att behöva betala en krona extra. Vi behövde inte ens betala minisvit-tillägget, utan betalade bara för standardrum (vanligt "hotellstandard" med dusch – vi var och kollade på det först innan vi gick och bytte).

bubbel

Och bubblor blir det! Såååå skönt!!! Det var väl antagligen väntat, men vi ville iallafall prova innan vi bestämde oss.

Julmaten och frukostbuffén var alldeles utmärkt! Vi var så mätta att vi hade hjärtklappning efter julbordet (jag fick till och med lämna Brylépudding på tallriken – ett svårt trauma som jag fortfarande kan vakna kallsvettig för…). Jag hade kunnat publicera en bild på en styck utslagen Magnus i svit-soffan, men jag låter blir eftersom jag nog inte har tillstånd till det. *fniss*

Hemma på huset har följande hänt:
 plåtar

Plåtarna är på plats, och nästa projekt är takpannor. Kanske gör vi det rycket imorgon, så vi får taket klart före jul. Förra helgen var vi bortresta på brorsans 40-årskalas, och den lilla stund vi var hemma på lördagen innan vi for ösregnade det såklart. Vädret har vi verkligen inte haft tur med senaste tiden, när ljusa tider är en bristvara.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.