Jag har blivit DTare!

Love kort Ask

En dröm gick i uppfyllelse igår när Lina återkom och erbjöd mej plats i hennes designteam!
Jag blev tillfrågad när hon startade upp teamet, men då tyckte jag att jag var i en för känslig position med ett hyfsat nystartat Scrappiz – och kände mej inte särskilt varm i kläderna heller, eftersom jag scrappade typ en gång i kvartalet…

Sedan i höstas började jag uppdragsscrappa lite åt Simsalabim här i stan och det var riktigt roligt! Jag fick massor gjort, just för att jag hade den berömda kicken i baken att prestera något för mer än bara mej själv… Design-laaat! Så då knuffade jag lite på Lina och erbjöd mej mina tjänster i en spontanansökan.
Då var hon lite osäker, eftersom magen växte och hon inte riktigt bestämt hur hennes framtida satsning skulle se ut.

Nu möttes vi slutligen på en tidpunkt när båda är redo att satsa, och det ska bli så kuuul! Och inte blev det sämre av att hon dessutom tar in min kära scrapvän Sanna samtidigt (aka CMQ ni vet 😉 ). Och underbara, kreativa, sprudlande Anna är ju redan med där! Snacka om en dröm som gick i uppfyllelse! Känns mer som om vi ska ha tjejfest än jobba ihop!

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.