Jag törs svara!

…hur är det nu -handen på hjärtat –
Du som bloggar:
Hur många gånger uppdaterar ni eran blogg per vecka?
1-7 gånger i veckan är min målsättning!
NÄR uppdaterade ni senast?
Nyss och nu igen
Varför bloggar man?
Jag bloggar för att jag egentligen gillar att sriva dagbok, för att ventilera lite och för att snabbt kunna visa mina vänner mina nya alster som lätt drunknar i gallerifloden på Scrappiz… =OD
För vem bloggar man?
För mej själv mest, men alla är välkomna att läsa. Det blir ju roligare om någon läser! Tycker det är kul med dom bloggar som blivit mini-forum där man svarar på "dagens fundering" typ. T.ex. Maraijs blogg
Varför är vi så dåliga på att lämna komentarer-oftast-?
Tycker det ska kännas frivilligt, att man inte ska känna sej tvungen att kommentera. Vill man kommentera ska det helst vara enkelt utan ord-krypteringsmojen och sånt. Sedan vill jag gärna känna att jag skriver något "vettigt" och ibland får man tänka på saken innan man skriver (och man kanske glömmer skriva det sen).
Hos mej finns absolut inget "kommentars-tvång". Jag blir glad om någon vinkar, men känn dej som hemma och skriv när du vill.

….fyller på med lite mer frågor som ploppade upp…
Du som läser:
Hur ofta läser du bloggar?
Som ny bloggare går jag en runda var och varannan dag. Använder Firefox levande bokmärken, så jag enkelt ser om de jag bokmärkat lagt in något nytt. Hade önskat att den även "pushade" om det kom in något nytt, men det måste man tydligen ha någon RSS-feed-läsare till istället.
Hur ofta förväntar du dej en uppdatering?
Så ofta bloggaren brukar uppdatera. Man "lär" sej snabbt vilka som kör ofta och vilka av favoriterna som gör mer sällan.
Hur ofta skriver du kommentarer?
Då och då, inte slaviskt varje inlägg jag läser. Folk jag inte "känner" närmre brukar jag inte kommentera så ingående, om det inte är något skapat som lagts ut som jag känner att jag vill berömma. Jag "vardagskommenterar" inte för mej relativt okända folks och scrappares bloggar.

Vill du svara på din blogg?
Här är dom rena frågorna:

…hur är det nu -handen på hjärtat –
Du som bloggar:
Hur många gånger uppdaterar ni eran blogg per vecka?
NÄR uppdaterade ni senast?
Varför bloggar man?
För vem bloggar man?
Varför är vi så dåliga på att lämna komentarer-oftast-?

….fyller på med lite mer frågor som ploppade upp…
Du som läser:
Hur ofta läser du bloggar?
Hur ofta förväntar du dej en uppdatering?
Hur ofta skriver du komentarer?

De kommer från Kristina, som gärna vill höra era synpunkter, så glöm inte rapportera för henne!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.