Mina DT-LOs

Träff 2

Detta blev en sida två till min tidigare LO om Scrappening i Göteborg i höstas, eftersom färgerna på pappren gick i samma färgskala.
LOn är efter Lindzis skiss på Scrappiz den här vecka.
Slant lite med penseln när jag drog kanterna på kortet, så dom kom jag på att jag kunde maskera lite skräp i kanterna OCH prova på doodling samtidigt. Det var riktigt roligt!! Ville aldrig sluta! Och nej, jag har ingen kopia av bilden, men det gick bra ändå… *fniss*

Mina snuttisar

Det rosa pappret låg och ropade på mej, och jag var bara tvungen att fortsätta doodla lite när jag nu hade ett doodligt papper. Det blev en slags ridå för att dölja det värsta skräpet i kanterna på bilden. Denna är tagen _före_ jag började fundera på att scrappa vardags…

Visst kan man använda bubbelgumsrosa och bling-bling-brads till dom grabbigaste grabbarna i stan – det ärju i ett sånt råååsa skimmer jag ser dom jämt. Magnus ovanligt luden på den här bilden (t.v.). Dessutom matchar det överkastet! =OD

Materialet är alltså Pysselpunktens månadspaket med papper från Arctic Frog. Spring och köp!

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.