Två kort blev det gjort….

Skridsko

Ett med en färglagt hÄnglen som ropade på mej, trots att jul. och vinterkort kanske är lite ute nu… =OD

Hänglakram

Och ett till Kärleksutmaningen på Scrappiz!

Det senare ska skickas till mammas väninna som fyller 60 nästa vecka, och jag fick göra inbjudningskort till.

Har även laminerat grejer till min nya stämpelförvaring (behövs kanske, när jag nu råkade slinta och beställde det koffeinrika stämpelsetet hos InkyWings… *harkel*) och fixat med det (men ni får allt vänta till den veckan i organisationsutmaningen innan ni får se!!!).

Pyssel pyssel…

9 COMMENTS

  1. Kramkortet är ju bara sååå fint älskar löven o hjärtana på snöret.
    Klart man kan göra vinterkort nu det är ju nu som alla barn åker skridskor =)Är det glitterlim du använt på snyggt var det iaf!

  2. Stickles har jag köpt – det var så bra pip på dom småflaskorna, och det torkar snabbare än glitterim har jag märkt… Men jag har en sån megapack med glitterlim också i samlingarna… Alla regnbågens färger…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.