Passerat 40-strecket

Tack för alla gulliga kommentarer!! Kul att ni gillar mina julkort (och uppmuntrar mitt burkeri)! Här kommer ett urval av de kort jag knåpat ihop sedan sist. Scannade ikapp igår, och passade på att räkna. då var det 39 gjorda, och det blev 3 till igår framför TVn i väntan på varmvattnet till badet.

image677
Kort inspirerat av LMs nyhetsbrev. Happy holidays är från början en "lapp" från MME Wild Asparagus. Skulle bara bättra på den lite med min guldpenna, men den var så tjock så jag skrev över texten istället – men det funkar det med =OD

image678

Svårscannat pga pärlorna. Halvpärlor och små andra pärlor (jag är ingen pärlnissa så jag kan inte terminologin). Gammalt godingpapper från KarenFoster.

Sanna – innan jag glömmer det! Din glitterpenna är nog med på ALLA kort typ…. Måste nog köpa 3 i reserv! *fniss*

image679

HeidiGrace flockpapper och remsa körd genom wellpappisen. Trooor nästan det kan vara en hänglar-godjul-stämpel faktiskt….

image680

Ett av mina personliga favoriter. Forma-papper, Octoberstamps "Julrader" och "Lilla God Jul" och en utstansad gran med röda Glaze-kulor.

image681

Minibrads som nonstops på Kortmakarens vitembossade peppishus. Formapapper igen

image682

Skräpbooking. Ja, det är god-jul-et från QK-burken i Hbg! Hittade min bortspungna bokstav och slängde med bland julsakerna. Bidde inget kort av det i fjol, men i år dök dom upp så lägligt bland mina julskröfs. Den gröna "vellumen" är från Kviks katalog.

image683

Mer skräp. Julstjärnan har jag också haft flytande runt i en halv evighet. Nu sitter den på ett kort. Det läckra glittriga pappret är Making Memories. Texten kanske hänglar…

image684

Snygglo papper från Heidi Grace. Enough liksom =OD

image685

Mer skräp. Flockpappret är nytt, men QK-paketet har jag haft sen… mumlar något ohörbart…. men bara utstansat!! Har klarat mej från att köpa det! Det gröna passar mitten på flingorna bättre i verkligheten.

image686

Tröttnat på att flytta runt de små virkisarna mamma gjorde på skoj till mej när jag precis börjat scrappa – inspirerat av min stickning på mormors skol-LO… Nu smackade jag fast dom på ett kort som nog ska flytta till Tyskland.

image687

Minigrytlappen som hängt ihop med virkisarna fick ett liknande öde.

image688

Stora favoriten i år – Karen Fosters retro-julpapper. I love it!!! Upptäckte att jag hade den här stjärn-QK-dien… *rodnar* Har varit på väg att beställa den ett par gånger nu i höst, men det hade ju varit ganska onödigt… Använder jag mina dies för lite? Nä, jag har inte "för mycket", det är inget alternativ. Fyller inte ens två magpies med mina figurdies – jag vet folk som har mer – så det så! Men jag hade en köpa köpa köpa period när jag hade dille på att köpa "nyttodies". Sedan följdes inte denna period av en skapa med diesen-period, så jag har inte 100% koll på vilka jag har…

Avslutar med ett supervackert papper jag skamlöst tiggde till mej i Göteborg! Tiggde en halva till mina julkort, och tjejen jag tiggde av hade precis hittat det på loppisbordet. Tack för att jag fick tigga till mej halva, om du kikar förbi och läser här!

image689

7 COMMENTS

 1. Oh la la!!! Vilken härlig julkortskavalkad! Nu fick jag inspiration att kämpa vidare med mina. 🙂 Gillar hur du använt pepparkakshuset! Har också den stämpeln men får inte riktigt till det bra. Kanske ska härma dig… 🙂 Kram!

 2. Skönt med helgkänsla. Det är fortfarande mörkt ute men det blir ju inte alltför ljust häruppe i december. Halkigt som 17 ute och jag ska på apoteket idag. Får ta det försiktigt. Tar mig en blogrunda innan jag avrundar dagen.

  Härliga kort.

  Ha det bäst

 3. Wow, vilka unika Sara-julkort! Favoriten blev ”lingonriset” med den lilla texten längst ner.

  Ha en underbar fortsättning på helgen!

  Kram Mia

 4. Hej Sara!
  Ja, de är verkligen lika som bär!!! Jag läste alla inlägg om lilla Greta, de är väldigt lika i beteendet också…speciellt tidigt på morgnarna!!! De är härliga, de små liven!!! Roligt att se hur det gått för i alla fall ett av syskonen.
  Sara

 5. Hej!

  Jag har tittat in till dig och sett vilka detaljer du använder i dina LO´s. Det är för att jag designar digitala Kit och samlar info om vad man i Sverige använder för grejor ? även i pappers scrap. Titta gärna in och se mitt CT team.

  Ha en bra dag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.