Julkort och julpyssel!! 2009

Så här blev mina julkort! Jag köpte en sån söt Space-invaders-luciatåg-stämpel (eller 2!) av Jenny, som kom från Inspirationshuset. Jag ”färglade” dom med pearlmakers och Aplique-snöpennan, vilket var det pyssliga momentet. Resten av korten var ”bara” bigad cardstockspill i allsköns färger och julpappersspill. Tror inte jag började på ett enda nytt julark.. Så den högen har inte krympt det minsta!

Jag var inte jättenoga med pearlmakern, och vissa fick nog lucior med lång lugg, mycket fluff på tomteluvan etc.

Jag gjorde även en pappersjulgran som blev så mysig och fin! Den har ni kanske redan sett i Scrappizbloggen (eller vissa av er under skapandet). Även här spillpapper och retroblomman vikt och fastsatt med gluedots på en papperskon.

Spaceinvaderlucian hamnade även på ett datumljus, som var det första och sista jag gjorde själv!
Jag kommer med glädje fortsätta köpa mina datumljus nästa jul!

4 COMMENTS

  1. Julkorten blev jättefina. Var ju lite pilljobb med de!
    Granen blev fin och snyggt med lite glitter på översta blomman!
    Ses snart!

  2. Jag är också dålig på att göra av med mina spillpapper, så numera brukar jag skicka det mesta till en fin vän som inte har pengar att lägga ut på scrapsaker, men en fantastisk skaparförmåga. Det känns bra att veta att sakerna används. Dina kort blev hur som helst jättecharmiga! Jag gillar det 3-dimensionella. Ha en fin vecka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.