Värkt fram två LOs idag

Russin spanar

Kolla noga, Sanna – nu har jag haft den framme!! =OD

Texten lyder:
OK, jag erkänner. Detta är första och sista gången Russin sitter på altanräcket. Jag lyfte upp honom där, och han satt snällt och fint kvar medans jag plåtade honom, med shettisen Ida betande i bakgrunden. Fina blev bilderna iallafall.

Pappret är så klart från Junkitz Cat-collection!

Vinter

Dessa fyra bilder låg i högen med bilder jag kände för att scrappa. När jag satt och pusslade med dom upptäckte jag att jag kunde göra en ruffig fuskpanorama av de två översta! Tyckte det blev en cool effekt!
Handtextad urtjusig rubbe och ett avritat BG-monogram (ja, jag har faktiskt köpt två olika ark med monogrammen, så jag har betalt hederligt!! =OD). Det ska dit ett årtal nånstans när jag letat fram det (vilket väl blir typ aldrig, för det glöms bort). Det är gamla bilen iallafall, som brorsan har nu.

Det är lite jobbigt att scrappa nu, men jag könner att jag glider in mer och mer i en Sara-stil på vardagsbilderna också, så det ska nog snart "gå lätt" igen. Vardagsstilen är lite sliten den också, men inte riktigt lika dekorerad som min heritage-stile, där jag oftast har mycket mer på sidorna.

5 COMMENTS

  1. Så fint du har gjort Sara panorama dubbeln blev ju kanon, sparar i min idebank =)Gillar banden, blommorna och det syfdda extra mkt på Russin lo´n.
    *kramen*

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.