Har varit på auktion och utökat samlingen

Zoegasburkar

Jo, det blev en samling när jag köpte nummer 2… Förrförra sommaren när vi stod i stekhet sol en hel dag för att köpa den burk som såg ut som denna korg-iga med grepe, FULL med knappar (ett av mina bästa scrapfynd, men burken kostade). Idag hade dom en kompis till den då, fast grööön. Inte kunde jag låta den stå kvar heller! Sedan tyckte jag dom runda burkarna som dom sålde i par var lite fina, så dom fick också följa med hem.
Detta är alltså 3/5-delar av min högst oseriösa, lokalpatriotiska Zoegas-burk-samling. 1926 är grepe-burken från, och dess gula kompis från stekheta soldagen står det 1921 på. Den femte burken i samlingen är mycket yngre tror jag, och platt avlång, troligen en kakburk som man fått när man samlat visst många kuponger på 40-60-talet nånting.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.