DT-alstret

Somrig katt

Denna gången har jag bara gjort en LO av Pysselpunktens månadspaket innan det släpptes. Det var sååååå fiiiina papper, och det är nästan lite svårare att scrappa med såna, för man vill göra något riktigt riktigt fiiint. =OD Men det kommer säkert mera, om tiden räcker till! Rhonna Rhonna Rhonna!!!

Var sugen på att göra en busig freestylig kant/ram, och släppte loss rejält med fådda knappar (tack Kristina bl.a.), brads, anchors och figuröljetter. Glatt blev det iallafall. Inte mitt största mästerverk kanske, men alltid inspirerar det någon! Problemet var att jag ville använda det gröna splendorpappret ihop med dom riktigt Fuji-gröna gamla fotona från trädgården, men helst skulle både papper och foton "synas". Splattarna på pappret matchar det gräsliga solstolsmönstret lite bättre i verklighten – scannern ljuger lite som vanligt. Blev särskilt nöjd med Rhonna-rubbisen som markerar Russins svans i salladslandet. Tack Karin och Linda för den fölsepresenten – minns inte vem av er jag fick det arket från!

I torsdags var vi ett helt gäng glada tjejer (jag, Karin, Åsa, Linda, Heidi, Jenny, Jenny, Anna) som samlades i Kyrkhult hos Sanna och scrappade! Jag har inte ens packat upp än, så de 4 sidor jag gjorde där väntar fortfarande på lite finlir och inscanning. Den som väntar på något gott… 😉

I helgen är det garageröjning (förberedande av vindsröjning, eftersom vinden ska försvinna…) och sommarfest ikväll som gäller. Men nu ska jag jobba lite innan Melodikrysset är slut – kommer snart till en PP-blogg nära dej.

1 COMMENT

  1. Tack för senast!! Jättekul att träffas och babbla om scrap å annat. 🙂
    Layouten är grym!! Ramen av knappar mm. måste jag nog testa…!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.