En slunt – mer kommer

m

Karin (och Linda T omedvetet) utmanade mej att scrappa oranget på miniträffen hos Sanna. Jag kan säga att jag nog använde upp i stort sett hela mitt förråd med oranga dekorationer på denna LOn, eftersom orange inte tillhör mina normala favoritfärger. Att grön gör det har säkert inte undgått någon, och här hade de orange-röda blommorna och ränderna sällskap av en urläcker grön, och det är dessutom uuuunderbara Wild Asparagus-papper, så det var verkligen inte särskilt plågsamt att göra denna. Höstlöven på marken bakom Magnus stämde bra med färgskalan i papperna.

Vad gjorde vi innan blommorna slog igenom som scrapdekoration? Hade vi inga dekorationer alls då? Jag försökte verkligen låta bli blommor, men de smög sej in både på papper och som dekorationer iallafall…

Karin utmanade sej själv att inte sätta papperna rakt på sin LO bredvid mej, så jag inspirerades av det med både papper och foton. Jag blev väldigt nöjd med denna! Men det kan ju vara för att det är min älskling som är motivet… =OD

Hur kom Linda med i bilden? Jo, Pressed Petals Chip Chatter Hip-bokstäver (m-et) fick jag av henne i fölsepresent (thanks, darling!)! Visst kan man måla om och dölja otäcka färger, men otäcka färger kan också bli kompisar med en om man väntar ut dom… Orange har varit en hat-färg, men nu börjar jag vänja mej och tycker det är mer och mer snyggt. Så jag säger aldrig aldrig. Det blir nog fler LOs med orange i fortsättningen. Kanske feg-orange som Chatterbox tangerine-färger, men ändå… Och jag kanske smyger med lite grönt i någon hörna också för att känna mej trygg… *giggle*

Kna2

Här är den utlovade del 2 av flyg-LOn över Karlskrona. På min fölsefest blev jag påmind om hur det kändes att flyga helikopter (någon undrade), så jag skyndade mej att skriva ner känslan och tankarna och berättelsen kring vår helikoptertur innan jag glömmer den. Ingen mästarsvenska, eftersom jag skrev rakt på pappret (jag vet att det är dumdristigt, Emma! =OD), men det blir iallafall personligt så! Ett nöd-tankstreck hoppade med också, när jag upptäckte att meningsbyggnaden kajkat ur halvvägs genom en mening… Nödlösningar är bra! De föder kreativitet!!

Håller på och finlirar en svår-framvärkt Vägg-LO till stug-albumet, men den kommer snart. Håll utkik.

Kolla förresten min inspirationsartikel i PPs blogg!

6 COMMENTS

  1. Jättefina LOs du gjort! Och du borde definitivt använda mer orange, det är en av mina faviisfärger (och det är ju sååå snyggt med rätt gröna färg!!). Fast, orange kanske är för dig vad lila är för mig! 🙂 🙂

  2. Jag totalt bara älskar den oranga LO´n Sara – mer orange till folket och kombon med grönt till är ju såå snygg. Jag har 2 ex av det blommiga WA-papperet hemma som ligger och väntar på mig för det papperet ska skrappas igen. Blev ju ännu mer sugen nu när du har gjort så himla läckert! Piskar mig själv lite för att jag missade att köpa de oranga alfabetet innan det tog slut, jag är ju totalt insnöad på orange just nu. Flyg-LO´n är enkel och snygg, kul med så mycket dokumentation och personligt att du har skrivit för hand. Men den orangea är en av dina finaste Sara så sträck på dig och var nöjd och glad. I löööv it! *säger färgtoken* 🙂

  3. Att du blev nöjd med den orangea beror nog knappast (bara) på att Magnus är motivet, för jag tycker den är ursnygg, och MIN älskling är han ju inte :)) Flygsidan är också kanonfin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.