Min fjällpappa

Min fjällpappa

Nu får det vara nog petat och grubblat med denna! Med en sån här förstoringsgrad på fotot blir det inte så mycket papper att visa direkt, men annars är det KI*memories gröööna papper från Color Theroy jag fått äran att förevisa.

Jag blev hejdlöst förälskad i den här bilden som min morbrors fru tog när de var uppe för 3 år sedan och gick nästan samma Ruttjebäcks-Rödingsnäsrunda som den vi tog nu i år. Därför blev den gigantiskt utskriven med min Epson Stylus Photo R1800 när jag skulle testa mina nya matta fotopapper som jag köpte till introduktionspris på InkClub. Jag är fortfarande tveksam till egna utskrifter – särskilt på snikpapper – men ibland får man en idé och viiiill inte vänta vid brevlådan, utan bara skapa. Då är det skönt att ha möjligheten. Magnusbilderna är också egenutskrift.

Vad kan jag mer berätta om denna LOn? Jo, den kommer snart att få en kompissida 2, men jag ville leverera nånting iallafall redan nu.
Jag ville få fram lite fjällkänsla på LOn, och då kom näver med som direkt association, så det försökte jag klura med. Och lite lapp-slöjd i form av en renhornsknapp som min farbror karvat till och en efterapning av klädestofsar som anteckningstags, och den bruna KF flossen är precis likadan som renskinnssnöre.
KI-pappret påminner mej dessutom om kvanne. Den blev bra! Eller hur? =OD

8 COMMENTS

  1. Den är så underbart snygg så jag måste skriva här och berömma den också, vilken klockren fullträff Sara. Den är så läcker och har en sån härlig känsla över sig, stygnen är jättesnygga och passar så bra, kanon!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.