Scrappat (men ingen bild)

Ååååh, vad jag älskar när inspirationen rinner till och allt plötsligt bara flyter!

Anna och jag satt och MSNade igår och kom fram till att vi skulle utmana varandra lite för att kicka igång ytterligare. Precis när vi bestämt oss för att fundera på saken och skulle säga byebye kom jag på att jag gärna skulle vilja testa att mickla med foton så som t.ex. Mikaela gör i sin blogg, inspirerad av Elsie m.fl.

Vi bestämde oss för att göra en generell scraplift av Mikaela stil, och OJ vad kul det var!! LOn bara växte fram av sej själv – först i huvudet, sedan i Photoshop (det var svårt att hitta bilder, eftersom Mikaela är sån grym fotograf, och det är _inte_ jag… *fniss*. Tur man har fotoskrivare iallafall, när man får såna här crazy-attacker) och sist på papper. Pappersdelen gick förvånansvärt fort, och jag blev så nöjd! Det är inte en Woopsiedaisy-LO alls, för den skenade så klart iväg åt ett annat håll nästan direkt, men man kan se vissa trender…

Nu är ni allt bra nyfikna va? Tja, ni får vänta tills Lina skickat ut månadspaketen, sedan laddar jag in den här också!

Imorgon hoppas jag min andra LO kommer ut, om jag klarar av att scrappa i värmen utan "måsten"-stress. Egentligen ska jag börja med nya Scrappiz imorgon, men jag måste få scrappa liiiite också…

5 COMMENTS

  1. Jag har sett och den är underbar! Så härligt att du gick utanför din comfortzone en aning och det syntes att du hade skoj under tiden! Way to go girl, folk kommre verkligen att bli inspirerade!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.