Det går snabbt, så jag rapporterar vidare…

läget nu

Så här ser det ut nu efter helgens arbete. Vi väntar på vattenrör innan sista armeringen kan läggas i – sedan är det plattgjutning på schemat, preliminärt på tisdag!

kabel

Jag hjälper till så gott jag kan – här med vattenslangen till den vattenburna golvvärmen. Vad varmt och gott vi ska få det om fossingarna om vintrarna! Svärmor hjälpte till en hel del och bar frigolitplattor och sånt också. Skönt med mycket hjälp och stöd!

Alla ni som frågat om foamisarna:
Jag köpte dom av tre tjejer som har ett än så länge namnlöst företag med säte i Bergkvara (håller kurser och ska ev. ha webbshop).

Det vänstra heter hand-drawn (uc, lc+siffror med) och det högra alpha blocks (bara uc+siffror, men med och utan ram) och kommer från företaget Stampabilities. De är dubbelsidigt monterade och kostade 95 spänn. Bäst jag mäter dom också, för det blir väl nästa fråga (jo, jag är van från Scrappiz *fniss) =OD De är ca. 3,5 cm.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.