En kul grej!

kul grej

Jo, jag är liiite teknikfreak ibland… Fick reklam om denna i min hotmail idag från IDG (som ger ut "mina" dator- och designtidningar). Så här stod det om den:

Överför favoritbilderna från din digitalkamera eller mobil till den digitala fotoramen och låt bildspelet börja. Du kan lagra upp till 24 bilder och välja att visa dem en och en eller som automatiskt bildspel på den 1.4” stora färgskärmen. Fotoramen visar även datum med tid och temperatur i separat LCD-fönster. Enheten ansluts och strömförsörjs via USB-porten, men kan även drivas med batteri. Levereras med kabel, batteri och programvara. Låt bilderna från fotoramen framkalla sköna semesterminnen varje dag på jobbet!

  • 1.4” färg-LCD
  • Lagrar 24 bilder
  • Bildspel eller stillbild
  • Bakgrundsbelyst kalender och klocka
  • Visar temperatur
  • Enkel uppladdning av bilder via USB

Synd det inte var väckarklocka i den också – men man kan ju inte få allt! Det kanske finns alarmfunktion fast dom glömt berätta det förresten… Det framgår inte hur mycket manicken kostar, men man ska tydligen ha handlat för sammanlagt 5000 kronor hos den kedja som erbjuder den här manicken som sommarpresent.

Jag gillar!

… och om någon undrar över helgens swcrapalster från Kalmar så är dom inte finlirade och scannade än… Kanske imorgon. De har hotat med åska hörde jag, så då kan jag unna mej lite datorfritt pyssel eftersom jag avslutade stort jobbprojekt igår och har använt dagen till att städa-sortera-och-knyta-ihop-säcken-lite…

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.