En till om Kulan

Kulan3

Skrev ihop en minnessida och skissade ihop en planritning på lägenheten medans jag hade ångan uppe.
Tackar min snuttebazzill här för bakgrunden som är dk taupe = nääästan samma färg som PWL OuterBanks Docks som jag använt på 1-2, men hade slut på…
Spillbitarna jag inte nändes slänga kom med som ram här.

9 COMMENTS

  1. Men vilken fart du har fått upp nu då! Så härligt, det här bostadsalbumet kommer att bli kanon!! Så bra att bara kunna slänga ihop en sida snabbt av spillbitarna. Ser att du har använt de färdiga rubrikerna från WA, kanske ska göra nåt liknande med mina. De ligger bara här och ligger för tillfället men det såg bra ut här på din LO så då kanske jag törs prova också *kram*

  2. Vilken härlig idé att scrappa om bostäderna! Undrar om jag inte måste härma dig där, jag är ganska nostalgisk över mina gamla hem… 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.