Mina bostäder continues

marieberg1Marieberg2

Marieberg – Karlskrona

kulan1kulan2

Kulgränden – Lund

När jag påbörjade ett negativprojekt ramlade jag över lite dubblettbilder från gamla titta-tryck-kamerans tid, med bl.a. dokumentation över hur mina lägenheter sett ut som jag bott i. Bilderna har kvalitet därefter, men jag har ändå tagit dom, så då kan jag lika gärna scrappa dom.

Jag påbörjade dessa LOs i söndags på miniträff hos Kristina i Ronneby, med Marie och Sanna. Vi hade jättetrevligt, och alla verkade ovanligt produktiva enligt egen utsago. Mysigt att träffas och pyssla ett par timmar en eftermiddag!

På Mariebergs-LOn har jag använt mina Rhonna Farrer-clearstamps Swirls från Pysselpunkten. Jag ville ha det vitt, men den där attans pigmentdynan torkar ju aldrig… *fniss*

På Kulan-LOn tvingade jag mej att använda min alfabetssoppa från KI*Memories! Jag trodde bokstäverna skulle vara mer snällgröna, och fick en chock när broccoli visade sej betyda KeyLime på KI-färgiska… De var för maffiga i färg, så jag plockade fram mina akrylfärger istället. Remsbakgrunden gjorde både Marie och Sanna varianter på i söndags, så jag härmades.

F.ö. kom jag ihåg att lämna plats till journaling på BÅDA LOarna!! *jihooo*

Passar även på att dansa en liten glädjedans! Jag har fått hem scrapväskor. Beslutsångest som jag hade köpte jag en stor och en mellan. Det blev en svart XXL som får följa med på stora träffar, och en Kiwi-grön Mimi Medium som passar till småträffar över dagen. Förutom färgen får Mimi ett stort plus för rejäla lyfthandtag, för enkel ilyftning i bilen. Jag är väldigt nöjd!!

7 COMMENTS

 1. Så kul att se dina färdiga layouter Sara. Vad duktig du är som har gjort färdigt det sista som du inte blev klar med här. Själv ligger min LO och väntar på att symaskinen ska fram.
  Har blivit två kort i dag i stället.
  Kul att du är nöjd med väskorna. Hade inte väntat mig något annat ;o)
  Kram

 2. Ja det ska bli spännande att få väskan, förstår att du är nöjd! De här LO´sen är ju så fina Sara. Så kul att du dokumenterar alla dina boenden och är bra på att skriva journaling också.Jag bara älskar den med alfasoppan så nu vill jag också ha en sån burk! *S* Tycker inte att det är så stora fel på KI-färgiska…*nynnar och skrapar med foten*

 3. Wohooo så många fina layouter Sara!! Jättekul att bevara alla minnen från tidigare bostäder så här!
  Härligt att du är nöjd med dina väskor!! Kram Åsa

 4. Helt tokkär i dina bostädslayoute Sara. Så du menar att soppbokstäverna har du målatom så snyggt som det är på layouten? Dom är apsnygga ju!

  Kramen Anna

 5. Men vilken bra idé och göra LO:s över sina gamla bostäder! Fina LO:s också! Måste nog gå och rota fram lite gamla kort tror jag bestämt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.