Capybara

Capybara

Dagens LO. Ännu en gång en handtextad rubrik – det är ganska kul att bara spejsa loss! Helt klart inspirerat av… Ali? Någon som skriver i CK eller SS kör den här stilen på rubriker och text. Sedan fick jag en sneakpeak av Emma idag också som var den här stilen. Visst är jag modig som kör rakt på pappret på frihand?? Ingen blyerts!

Denna är dels till scrapliftutmaningen med hjärtraden, som var med på lift-LOn, men jag varit sugen på länge då jag sett den i flera olika varianter på sistone. Så här blev min variant!
Sedan spinner den lite på månadstemat med journaling, eftersom jag inte bara berättar om det gosiga djuret på Kolmården, utan även återknyter till min barndoms fascination av en viss barnbok med en capybara som hette Capy – en bok som jag i efterhand förstått kan ha haft ganska mycket med mitt val av högskolestudier!

6 COMMENTS

  1. Säger det igen, din layout är superfin på alla sätt. Ja det var verkligen modigt att köra på med texten direkt utan något förarbe. Fast Heidi Swap skulle bara kalla det dumdristigt 😉 *kram*

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.