Den gröna har fått en grön ask

QKask
Asken 2
Asken 3

Jag har haft en blå protoyp-ask som jag snörde ihop för längesen som förvaring till mina dies. Är ju en bläddrare mer än en pilla ner i plastfickor, så de där pärmarna har inte lockat mej än… Får se när förrådet växer, för jag säger aldrig aldrig…

Drömde inatt att jag gjorde index-flikar till de olika kategorierna av dies, och när jag vaknade var jag sugen på att göra en grön ask efter den blå prototypen. Så det blev dagens första projekt. Av en ren händelse upptäckte jag sen att det var en utmaning med QK-dekorerat med på cybercroppen på Scraproom. Jag hade läst det igår (bara titeln, inte beskrivningen) så det låg väl och gnagde i mitt undermedvetna.

Gjorde först misstaget att smacka på ett fern-löv (ja, otroligt korkat!!) så det fick jag plocka bort igen – dels för att komma med i utmaningen godkänt (med QK-löv och blom-doodad istället) och dels för att det är en sån sak man SER varje gång man ser asken annars om man en gång konstaterat tabben…

4 COMMENTS

  1. Så grön och fin här kommer dina dies trivas förträffligt=) Jag gillar ju inte min pärm där alla dies trillar ur skulle nog ta och göra ngt liknande.

  2. Vilken fin ask!! Jag skulle behöva göra något liknande. Men hur sjutton har du fått tag på en grön QK? Är den målad? Ser spännande ut..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.