DT-alsterna

Lycekåborg

Ni har väl hunnit se mina grejer för Pysselpunkten redan i Nyhetsbrevet, men här är iallafall min DT-LO äntligen! Jag tänkte direkt på Fiffi när jag såg denna serien, så då kändes det naturligt att scrappa LOn efter hennes Linns "skrappis". Jag är inte med på Papprikas utmaningar (hade inte riktigt tid att engagera mej, men följer andras verk med spänning, bl.a. mina duktiga adepter Smulan och Ulrika), men jag såg att den visst var med där också – annars finns den i Fiffis blogg!

Gillar dom ruffiga KarenFoster-bradsen! Här har jag använt både loopisar och lacing brads och svart floss.

Den lilla nyckeln är QK och krympplast. Tackar Linda för idén. Har varit sugen på QK-nyckeln länge, men väntat och väntat. Nu åkte den ner i korgen av sej själv – kände väl att jag hade en plats till den. Och det är min premiär med krympplast också, fast arken har funnits här sen mässan i höstas…

Klokbok

Fixade även till en Klokbok att skriva ner kloka ord, affirmationer och annat i av andra månadspapper från Pysselpunkten. Jag både får och köper grejer till minialbum, och är totalt beroende av att köpa fina anteckningsböcker. Men jag använder dom aldrig… Det blir ett par sidor skrivna på sin höjd, sedan glöms dom bort.

Alla papper är från We R Memory Keepers – ursnygga!!!

Vill tacka alla för gulliga kommentarer!
Angående att länka till min blogg – bara kör!
Jag har själv en avstannad länkavdelning, och länkar till dom jag la in från början, sedan hänvisar jag framför allt till Karins lista! Tänkte jag skulle försöka låta bli att hamna i ett "måste länka till alla jag gillar"-träsk den här gången och vara lite ledig från sånt (har drivit en ikonsajt i 5 år med över 900 länkar som uppdaterades varje månad OCH har laddat Scrappiz med grundlänkar och…). Hoppas ni inte blir ledsna ni som inte är med i min lista. Säg till isåfall lägger jag så klart till er!!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.