Jag har inte haft tid att blogga – jag har scrappat!

FEM sidor!!

#1 Vi ses…
Här har jag provat nya monsterskrivaren och helt kallt knyckt en kommande Rhonna Farrer-produkt, micklat lite i datorn och printat ut rakt på cardstocken. Man måste ju testa. En enkel LO med mormors och morfars gravsten. Kommer att sitta sist i deras album.

#2 Vänskap – Ungdomsklubbkort
Har legat länge länge utan den lilla lappen uppe till höger. Det är en inscannad kladdlapp med mormors handstil, utriven från kuvertet fotona låg i. Kände att jag ville ha med den här.
Visst är dom söta, ungdomarna? Mormor och morfar längst till vänster på bilderna. Tagna sisådär 1936-37 skulle jag tippa.

#3-4 I gott sällskap
Ordvitsen behöver nog inte förklaras… hoppas jag… =OD. En dubbel-LO med bilder från sommarens Kolmårdenbesök. Visst e hon go, sältjejen på cirklarna och den stående bilden. En riktigt snackig liten tjej, som gillade att spexa lite.

#5 Badkrukans dopp
Om min hopplöst badkrukige sambo. Det ÄR falsk marknadsföring att först bada med mej varje dag i en månad (när vi var nykära den varma sensommaren 2002) och sedan förvandlas till en badkruka som knappt doppar tån i vattnet på hela sommaren! Bilderna är från vår Lanzarote-resa, så jag scrappar vitt och brett som ni märker. Inga temaalbum (förutom mo-mo-albumet då…), årsalbum eller så här inte. Nääää, bara vad jag för tillfället känner för.

Detta är en DT-LO för Pysselpunkten också. Dels är det månadspappren från Arctic Frog, och dels är det lite Karen Foster-produkter, kork och school clips.

På Scrappiz hade jag en liten minitävling i galleriet om denna, så det kan jag ju ha här i bloggen också. Ni som vet behöver ju inte svara, men den första som berättar om det gigantiska felet på LOn (som jag ändrat nu efter inscanningen) kan få en liten scrappig present med posten, om jag har er adress.
Man ser bilden bättre i mitt scrapgalleri.

13 COMMENTS

  1. Jag ser då inget fel, däremot blev jag ännu mer intygad att jag ”måste” ha lite kork jag med.
    Superfina layouter allihop och jag blev sugen på att scanna lite av min mormors gamla fotoalbum =)

  2. Jag fattar heller ingenting förutom att jag hela tiden läser: ”Alltid samma usa…” men det är nog bara jag med resfeber. Jättefin sida!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.