Utmanad igen…

…trodde jag skulle slippa denna gången, men icke… =OD Zarah lyckades få med mej på slutet.

1) Vad är klockan? 15.14
2) Ditt namn som det står på födelseattesten: Finns såna i Sverige? Sara Johanna Rönér
3) Smeknamn: har tidigare svarat nej, så nu har jag börjat få gulliga smeknamn av mina goa vänner… =OD
4) Piercings: Bara i öronen, och de är aldrig i bruk, eftersom jag fick sånt skav/ont när jag somnade på Magnus arm och jag inte orkar fjöttla och plocka i och ur örhängen varje morgon och kväll. Så det är avskaffat och endast i bruk vid festliga tillfällen (=knallröda nyväckta örsnibbar med snygga örhängen *ASG*).
5) Ögonfärg: Blå
6) Födelseplats: Helsingborg
7) Favoritmat: Min hemlagade lasagne och Magnus rådjursbiffar
8) Ditt lyckligaste minne? På udden i solnedgången…
9) Någonsin tapetserat något med toalettpapper? nix
10) Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Jadå, ofta… En katt är ganska utsatt för sådana attacker, och karlskloken jag bor med kan råka ut han också…
11) Varit med i en bilolycka? Njae, krockade en gång när jag var liten – har berättat om både det och helikopterstörtning i en annan utmaning *pekar neråt*. Inget allvarligt för egen del.
12) Krutonger eller baconbitar? Bacon! Salt-tok!!
13) Favoritdag på veckan: Lördag
14) Favoritrestaurang: Här i stan (Karlskrona) blir det oftast Montmartre. Både pizza och "finmat", mysig miljö och trevlig personal. I Helsingborg gillade jag gamla Teaterkatten och deras söndagsplanka och gamla Anna Kock innan "Anna" tragiskt gick bort. Hon var restaurangens atmosfär liksom…
15) Favoritblomma: Vild: Humleblomster, "Tam" – nejlikor – dom står så länge och doftar så gott. En underskattad blomma. Sedan gillar jag tulpaner nu på våren!!
16) Favoritsport: Älskar alla artisktiska sporter, gymnastik, konståkning m.fl. Kollar gärna herrarnas landslagshandboll, men är inte tillräckligt engagerad för att följa serier och grejer.
17) Favoritglass: HägenDazs!
18) Vilken färg har din sovrumstapet? nån brungrå enkel variant. ny från i somras, men försvinner i sommar när sovrummet blir kök och vi får ett nytt sovrum! Då ska jag verka för gul-rött igen för att få in solen, ljuset och passionen i sovrummet och på väggarna!!
19) Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Skulle man gjort det? Nae, skrev gamla, och det var "lätt". 2 fel eller vad jag hade…
20) Vem fick du ditt senaste e-mail ifrån? en kund som skickade texter till sin webbplats.
21) Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på? gör inte sånt, skulle må för dåligt av det.
22) Vad gör du oftast när du är uttråkad? Skapar något, eller vegeterar framför TVn, beroende på vilken energinivå jag har.
23) När går du och lägger dig? 23 ringer min sovklocka. Natti-natti.
24) Vem kommer att svara på denna taggning först? Sanna kanske?
25) Vem av dem du skickat denna taggning till kommer inte att svara? vet inte
26) Senaste TV-program? tuttisarna igår… Förhäxad. En serie jag ser av ohejdad vana. Cole är inte med längre och den har verkligen överlevt sej själv… Men något ska man göra på söndagkvällen…
27) Senaste person du gick ut och åt middag med? Magnus när vi firade alla hjärtans och halvårs-kombo (3,5 år då alltså).
28) Vad lyssnar du på just nu? En talgoxe som tjattrar i syrenen utanför.
29) Vilken är din favoritfärg? Grööönt
30) Sjö, hav eller flod? Hav.
31) Hur många tatueringar har du? Inte en enda. Har aldrig kunnat bestämma mej för varken placering eller motiv, så det har inte känts högprioriterat.
32) Klockslaget när du blev färdig med denna lista? 15.32
33) Har du någon gång kört slut på bensinen? Japp. Någon åkte hem med bensinkortet över helgen, men jag var ändå tvungen att chansa och köra runt och märka starar på Revingehed på helgen (fattig student med noll på privatkontot också just då). När måndagen med bensinkortet kom hackade bilen på sista ångorna i backen upp till macken i Sandby, och jag fick gå sista biten med en dunk. Irriterande, men självförvållat.
34) Katter eller hundar? Både ock, och gärna häst, ko, get och åsna också! Varför begränsa sej!

Kom igen Sanna, Linda, AnnaG, Karin och Millan!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.