Cybercrop och scraplift

B1
B2

I en svag stund anmälde jag med i scraplift-tråden på Scrappiz pågående Cybercrop. Men vilket lyckokast! Jag hamnade efter en tjej vars alster jag inte kände till så väl. När jag bläddrade igenom hennes alster hittade jag en LO som var klockren som idé till mina flygbilder som jag skärmdumpat på Eniro över mina bostäder genom tiderna!! Henns LO handlade om vikt på hennes barn, men den funkade bra som tidslinje tyckte jag!

När jag flyttade hemifrån 1990 levde jag nomadliv under många år, som förhoppningsvis lugnat ner sej nu! Andrahandslägenheter, flytt pga ekonomi, separation, pluggande, evakuering vid renovering, flytt till nytt landskap pga jobb osv har lett till en hel del studsande runt omkring – och då har jag ändå inte fått med 2 kortare boenden 1987 och 1996 på LOn… Det är väl samen i mej som gjorde mej så rastlös kanske =OD

Jag blev väldigt nöjd med denna LOn!! Den blev precis som jag tänkt mej. Men jag vet inte om jag är klar med den än…
Saker jag funderar på om jag ska klämma in:
* Grimsö och Ottenby (ovannämnda korttidisar, men jag bodde ju faktiskt där dygnet runt i 10 veckors tid…)
* Datum och årtal
fast jag kanske ska se denna som en översikt och ha mer detaljerat på andra ställen – detta är bara början på mitt boende-projekt. Om det blir eget album eller del i BoM eller vad har jag inte heller bestämt. Verkar dock som om jag har underlag för eget album *fniss*
* Mer sytråd… Ska Hbg-översiktens minibrads kopplas ihop med respektive flygbild (för tydlighetens skull)? Ska jag även märka ut hur jag flyttade runt på Hbg-översikten innan jag for till Lund? Ska jag färgkoda isåfall, eller köra rosa för flytt-i-runti också? Ska jag flossa ut kopplingen mellan flygbilder och översikten isåfall så det blir riktigt tydlig koppling?

Eftersom jag inte har svaren på dessa frågor klara än är "tidslinjen" – den bruna mittranden ganska kal, ifall den ska användas till årtalsmärkning på olika sätt…


Idag är jag så lycklig! Emmas lilla Klara kom till världen igårkväll! Solen skiner, ärtsångaren har kommit, och jag hörde nyss en västergök! Kan det bli bättre?

Nu ska jag forsätta scrappa innan gubben kommer hem och det är slut på friden… *fniss*

3 COMMENTS

  1. Den är helt underbar den här dubbeln, färgerna är kanon! Bra idé med flygotona, kan mycket väl tänkas att den kommer att härmas. jag har ju skrivit om den förut men den är super!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.