DT-alster

Lindisar

En tok-LO som jag gjorde hemma hos Sanna. Jag undrade så varför Rosey-pappret stod och hoppade när jag plockade ihop cardstocken och sa "ta med mej, ta med mej", men hon hade visst tänkt vara med för att förstärka grisarna på denna LOn.
Visst e dom söta smånassarna!!

Sidensvans

Detta är en scraplift av Linas Julen 2004. Månadens bus bestod i att lifta en av Linas LOs nämligen.
På min mörka, halkassa bild (som iofs gick att fixa till med Levels i Photoshop hyfsat) syns inte de urvackra detaljerna på dessa underbart mysiga fåglar, så jag tog fram min konstnärliga *harkel* förmåga och målade med akrylfärg dit både vinge och sjtjärtteckning på pippin för att förstärka bilden av juvelerna… Jag bara önskar jag kunde beskriva deras silverklocksläte på LOn också…

Klan

Äntligen fick jag scrappat bilderna från i julas på min familj. Vi plåtade med självutlösare, så det blev en hel del såna kul misslyckade bilder.

Materialet till LOsarna var alltså med i Pysselpunktens månadspaket för maj.

Annars har jag inte scrappat/pysslat på ett tag… förra stimmet har ebbat ut, så jag inväntar nästa (utan att misströsta).

3 COMMENTS

  1. Såå härliga Sara-layouter. Har ju kommenterat förut men jag måste ju skriva här också! Är så otroligt kul att se hur olika resultatet blir varje gång fastän det är samma material.:)

  2. Så himla läckra LOs! Sidensvansar är sååå söta! Min syster hade en som hette Sidney – han bodde utanför deras fönster. Min bästa fågel, näst efter snöbollsfåglar och uppochnerfåglar… (Sen får du själv gissa vilka det är… *hihi*)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.