Första – BoM-idé kanske?

Min första cykel
Min första bil
Min första puss
Mina första lp-skivor
Min första flytt hemifrån
Min första speldosa
Min första nyckel
Min första flygtur
Min första barnsjukdom
Min första utlandsresa
Mitt första husdjur
Mina första böcker jag minns att jag läste
Mitt förstanamn
Min första sjukhusvistelse
Min första tanke när jag vaknar på morgonen

Jag ska fundera på mina svar, kolla upp lite också tror jag, sedan åpterkommer jag. Ge gärna idéer på fler förstan. =OD

1 COMMENT

  1. Ja det här är blir riktigt härliga BOm-sidor! Jag har scrappat om min första cykel, så kul att jag lyckades leta igen den och knäppa några foton innan den rostade ihop helt. Andra förslag, mitt första jobb, min första simtur, min första lärare, första skoldagen, första bröllopet/begravningen/kyrkobesök, första hobbyn, första vännen, första favoritplagget, första festen o s v. Det jag kom på nu såhär rakt av

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.