Lika som bär

Lika som bär

En annan LO som legat och ruvats i hjärnan på mej. Dels ville jag göra en med pappa-farfar, och sedan fick jag syn på för ett tag sedan hur ruggigt lika jag och min brorsdotter är – brorsan säger att han blir rädd ibland när han sej "mej" i henne… =OD Nu blev det en kombo. Tyvärr vill inte pappa vara på nätet, så jag har suddat hans ansikte, men ni som får se den live kommer att se likheten!

Vet inte om jag och pappa är så lika direkt heller – men jag är väldigt lik hans syster, så jag vet att jag har likheten från den sidan mer än från den Jönssonska. Där kommer det nog också att bli en likhets-LO så småningom, eftersom mamma och mormor är så lika varandra. Vi har ju fått åldersbestämma bilderna på kläder i vissa fall för att veta om det är mamma eller mormor på bilderna… =OD

LO gjord till Annonstävlingen på Scrappiz cybercrop.

1 COMMENT

  1. Vad kul att du scrappade de bilderna och vilken bra idé med en kombo. Kommer att bli ett givet samtalsämne när la familia kommer på besök och tittar i albumet. Gillar verkligen texten på korten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.