Äntligen hemma igen!

Äntligen hemma igen!

Jo, det händer att jag scrappar… *skrattar*
Ikväll fick Wilma-LOn från Helsingborg äntligen komma fram ur papertakern, där den stått ofärdig sen Helsingborg. Nu har jag knutit fast visare på blomman och skrivit journalingen.
Uppbyggnaden är inspirerad av en LO i CK feb2005.

Annars snurrar livet på för fullt här… Mycket jobb och det har varit mycket "soffande" också i väntan på att läka ut det otäcka viruset jag drog på mej. Inte tillräckligt för att totalknocka mej, men tillräckligt för att man skulle vara seg i skallen, lagom disig för att inte orka göra ens vardagssaker osv…

Men nu är jag på bättringsvägen, och imorgon ska jag kanske åka och snusa på lille Edwin som kom i söndagskväll, som jag är tant till… =OD

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.