Första hus-LOn?

spräng1Sprängning

Anna och jag utmanade varandra idag för att jag verkligen skulle få något gjort. Denna LOn är inspirerad av LOn på s. 106 i senaste CK (fast det syns knappt….).

Det är äkta spränggrejs nere till vänster – chansar på att det är syrafritt… *ASG*
Jag tror detta är första LOn om husbygget. Bilderna passade mitt upplägg. Sådär halvkassa men som ändå berättar en historia. Framkallade dom på Pixaco och blev inte imponerad av färgerna, som var konstigt högkontrastiga och lime-skrikiga. Men nu börjar jag tycka dom är ganska läckra – som freestyle-micklade, men jag behövde inte göra det… *fniss*

Jaja, nu är dom bilderna scrappade. Jag har gjort snyggare LOs, men jag hade kul när jag gjorde den, och det är huvudsaken. Det är lite experimenterande på den också. Bl.a. har jag Biltema-dubbelhäftandetejpat fast fotot uppe till höger mot gult vellum och skrivit över. Blev inte så snyggt, men det får duga. Kul experiment. Dessutom upptäckte jag att den blå ZIGchalken som jag ratat innan för att den inte var snygg på svart funkar alldeles utmärkt som bara blå penna när man vill ha denna färgen, och ger ett mysigt chalkigt utseende – när nu min blå fluid chalk som jag stämplade med inte var så våt som jag behövt ha den…

10 COMMENTS

  1. Vilken härlig layout! Tror vellumet dämpade färgen ganska så bra på den där mojängen du har fotat.
    Är det ett riktigt blad du har med på layouten?

    Kramen Anna

  2. Coola sidor! Man kanske skulle ta tag i lite byggarbilder att scrappa nu i helgen, så himla kul att se förändringen! Tycker att ni har så snygg ytterdörr, har tjatat på Emil att vi skulle ha dubbeldörr på huset, men han säger att den ena dörren är smalare, och att ingången blir smalare än annars. *Säg mig- har ni haft nåt problem med detta?! Ska tjata lite mer!!* Är ju Så snyggt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.