Kort, LO och glad nyhet!!

Tack alla som hälsade mej välkommen tillbaka =OD Ni är ju för goa!!! Jag måste bli bättre på att lämna kommentarer när jag läser hos er också!!!

roland70

Ett grabbigt kort till svärfar som fyllde 70 igår. Kunde inte låta bli att smacka dit en barnslig gladstämpel med glossad prinsesstårta… Kolla Sanna, jag använder mitt Khaki då och då, och nu hittar jag ju i det snabbt också =OD

Profil

En (1!!) LO fick jag gjord i Göteborg också, som jag inte ens behövde finlira mer än materiallistan på baksidan. Det har bara tagit ett tag att komma så långt ner i högarna och få in den i scannern. Jag är lite kär i färgerna även om dom spretar åt alla håll det går…

Imorgon försöker jag stjäla en dag med pyssel. Har PP-bloggen denna veckan, så jag får fixa lite till den. Sedan kommer snickaren och ska fixa takkupan imorgon (ÄNTLIGEN slipper vi den smattrande och läckande presenningen!!!) så jag behöver inte känna mej asocial heller.

wilmas nya hem

Glad nyhet skrev jag… Wilma kommer tillbaka en stund!!!! Min vita sagohäst! Den stackaren bollas lite väl mycket fram och tillbaka i trakterna, men jag är iallafall lycklig att hon kommer hit ett tag istället för att ställas tillfälligt på ett helt nytt ställe i glappet som uppstod. Sedan har jag en liten känsla av att grannen har svårt att släppa henne, eller rättare sagt det sa hon rakt ut när hon meddelade att W skulle komma tillbaka. Man kan inte annat än bli förälskad och engagerad i den här tjejen. Och jag vet att allt kommer att lösa sej och bli bra för Wilma, för det bara vet jag. Sedan tar det kanske lite tid dit, men det klarar vi av allihop runt om henne. Hon är bara vackrast…

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.