Mina album

mina album

Oj vad mycket jag scrappat! Tog denna bilden när jag försökte bestämma mej inför Göteborg vilka som skulle följa med… Det röda överst är stugalbumet som numera bort i en ordentlig pärm för jag fick spunk på postbound-försöket med Bazzill-albumet… Insåg att mina LOs ändå aldrig skulle gå in där, så då kan jag lika gärna satsa stort och kanske knö in huset i det också. Som ni ser är det inte så fullt. De andra 3 KMA-ringpärmarna är desto fullare.
Vill minnas att jag hade någon uppdelningsutläggning här tidigare, som jag tror Smulan frågade om hur jag bestämt också… Svaret är att jag inte bestämt än. Flyttade tillbaka nästan allt i kronologisk ordning (efter händelse alltså, inte srapordning, för den har jag tappat för lägesen…) och delade på mitten nu… Den som lever får se.

Snart byggrapport.

3 COMMENTS

  1. Tack snälla du! 🙂 Så mycket du har scrappat, jösses! Hur länge har du hållit på? Själv har jag bara börjat i år och ligger långt efter. God natt och sov gott!

  2. Visst är det en härlig känsla att se sina album och inse att man har fått upp speeden på scrappandet, way to go girl! Sen att man aldrig riktigt lyckas hitta den optimala uppdelningen mellan albumen är ju en annan femma… *kram*

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.