och lite scrap

På savannen

Känner att ett scrapstim är på G. Har inte öppnat paketet som kom med posten idag än, men misstänker att denna månadens DTpapper är ruggigt lättscrappade. Cybercrop på Scrappiz i helgen också Och jag såg att Papirgleder skulle hitta på en massa bus också i helgen i samband med sitt 2-årsjubileum… Så brist på sysselsättning lär vi inte ha när det gäller pyssel….

Denna LOn gjorde jag iallafall igår i Scrappiz Stödmedlemstävling. Jag har längtat efter att bandfrossa ordentligt någon gång, och när jag senare på kvällen satt och bläddrade i gamla CK som ska iväg på Scrap-loppis i Helsingborg hittade jag LOn som gjort mej sugen första gången i februarinumret 2005. En LO med blandade band och pappersremsor "faux ribbons". Tyckte det var så lustigt att jag skulle hitta den precis nu när jag gjort min egen variant.

I tävlingen hade vi en inspirationsbild med något som såg ut som en rullgardin med hängande "band"-ränder på i rosa och gröna nyanser. Dessutom skulle något grönt vara med (oj, vad svårt *fniss*) och något som fanns att köpa hos tävlingssponsorn SODAK. Så jag använde akvarellpenne-varianten Aquatones på min LO att färglägga chipboards och chatterbox-träramen. Underbara ChipChatter från Pysselpunkten också så klart – nästan beroende av dessa bokstäver – borde finnas 119 sorter och färger till! På är däremot GinXs coasters, som är nästan lika mysiga.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.