Kameratömning – utlovat sovrum bl.a.

Magnus rymdgubbar?

image442
image443
image444

Nä, bara semestervisit i Ebbemåla bruk. Passade på att hälsa på Sanna och Björn och fika lite också när vi var i krokarna. Jag gav kameran till Björn, eftersom han pep och gnällde så när jag smällde av blixten i närheten av honom. Han stod framför mej, så då var det bättre han fick ta kameran. Det är han som ska ha creds för mästerfotona alltså! Stackars Sanna höll väl på att kollapsa innan vi masade oss hem igen, eftersom hon varit uppe tidigt… Men trevligt var det! Vad de gör? Gjuter nånting… Infon var inte mer tydlig än så, men det var kul att se allafall!

Mitt underbara sovrum!!

Jag är så glad och nöjd med mitt sovrum! Här ser ni det som allra allra bäst – med myskatt på sängen!

image445

image446

Jag tror jag har 100 bilder med det här uttrycket på katten. "Jag ställer väl upp då, men tro inte jag ska vara söööt också. Och jag ska nog gå snart, så skynda dej.". Fotogenisk? Inte särskilt. Men jag älskar honom ändå =OD

Sovrum var det – sorry blev lite sidotrackad.

image447

Tavlorna över sängen äntligen uppe! Jag är ingen pysslare som får andra projekt (utöver scrapping) gjorda i en hast… Och sedan tog det tid att få hjälp med lämplig upphängning osv… Canvasarna kostade 19 spänn på Netto häromsistens, och papperna är DCWVs underbara Once upon a time-serie. De var sketsnygga, tills jag fick för mej att stryka pappret med decopagelim… då bubblade dom sej. Kanske skulle haft det i botten också, istället för Biltematejpen, men nu får de vara såhär…

image448

På första bilden med Russin ser ni den, och här är den i närbild. Min spegel, som jag haft sen en loppis eller auktion förra eller kanske förrförra sommaren, och inte hittat något bra ställe till. Plötsligt fick jag för mej att prova just den i sovrummet, och den passar kanonbra där! Trots att den gröna ramen är en annan grön färg. Visst är den söt? Inget att spegla sej i dock – ni ser vad runnen den är. Nu funderar jag på om den ska få sällskap av ett par små nätta lampetter av något slag bredvid sej. De får inte vara för stora och ta över bara…

Vet ni vad jag har gjort idag?? BADAT!!! I mitt nya badkar! Som jag har sett fram emot denna dag!! Ni som inte är badälskare kan inte förstå hur det känns att vara utan badkar i över 2 år, efter att ha bott med badkar i 10 år och badat – och haft det som meditations-ladda batterierna och avslappningsform!! – minst 3 gånger i veckan innan!

image449

Nu är det dags att shoppa lite mysig schampoförvaring, några blockljus och annat smått och gott till stämningen, när vi äntligen kan flytta in. Bubbel blev det inget idag, för elektrikern har inte löst det med strömmingen till karet (vi har bara ljus i badrummet än så länge).

image450

Toastolen kom på plats igår. Nån hightech-variant med några blå renarstickor man stoppade in under spolknappen, som ska hjälpa till mot kalkavlagringar och grejer. Ni får gärna ignorera sågspånshögen under stolen – jag orkade inte dammsuga upp den idag. =OD

image451

Så här ser våra nischer ut tända. Det svåraste är att komma på vad jag vill ha i dom. Min snäckburk från sovrummet kanske får flytta hit, där den passar bättre. Sedan borde man kunna ha några snygga värmesljuskoppar här utan att spottarna bränns…

11 COMMENTS

 1. WOW! Vad snyggt badrummet blir!
  Förresten! Jag hade sett fel på helg så jag ska på mässan! Vill du ha sovplats har vi en hel övervåning uppe. Taxi kan du också få både lördag och söndag 😀 Och jag slutar redan halv tre på fredag så jag kan hämta dig i Borås. Varför jag skrev detta här och inte i ett mail vete gudarna, men nu orkar jag inte sudda och göra om, men du får gärna svara i ett mail så klart! Det hade varit skoj om du ville hälsa på. Om du ska på mässan så klart. 😀

 2. Vars vars vars köper man en fristående toalettrullehållare??
  Alva är väldigt fascinerad över sånna toaletter som hänger i luften 😀
  Jättefin spegel!

 3. Ah vilket läckert badrum! Fast själv är jag en ”duschmänniska” och drömmer om en sån där ”superdusch-kabin” med ånga, regnskog m m!
  Superläckra tavlor! Jag måste nog ta mig i kragen och testa det där med kanvas … Hur stora är dina tavlor?

 4. Himmelens så fint ni har fått det, gillar verkligen det gröna mosaikinslaget på toan (ja, och allt det andra var fint också). Skall snart göra om vår, skall absolut ha detta i minnet då!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.