Lite scrap i åskovädret

Vaknade av en åskknall, och rusade ut för att dra ut alla sladdar till datorn. Förmiddagen ägnades sedan åt scrap. Finlir med en LO jag pulat med 2 kvällar innan och en helt ny LO.

image427

En förstoring som ropade på mej när jag bläddrade förbi. Busade lite med trasiga rubons som dekorationer, men dolde nästan allt med journalingrutan sen *feg*. Det inringade är suddiga tre kronor på Stadshuset. =OD

image428

Ryckte 4 bilder i fotoförvaringen. Ville inte göra en dubbel *igen* så jag meckade in alla på samma med lite beskärning. I cirkeln berättar jag om pappas uttryck och historien bakom det, och på remsorna att Magnus också hålls me' ve'n ibland, och hur stolt han är över sin vedstapel (bortskuret i nederkanten).
Klistermärkena är från Åhléns, och jag har ingen aning om de är syrafria. Tyckte de var så söta….

Lyckades med mästerstycket att blockera mej från mitt scrapgalleri. Tur jag är superhacker, för jag lyckades ta mej in och ställa om mitt lösenord till slut.
Så nu är det uppdaterat medsommarens alster i en salig blandning. Jag har ingen koll på vad jag visat i bloggen, så ni får kolla i galleriet och se om ni missat något.

Scrapgalleriet >>

Tack för alla snälla och trevliga kommentarer jag får! Jag har förresten blivit taggad av ett knippe folk också. Tackar och bockar.

3 COMMENTS

  1. TYckte du varit dålig på att uppdatera tills jag upptäckte att du ramlat bort från min prenumeration… Nåja, nu ligger du där igen 😀 Superfina layouter 😀

  2. Vilken läcker LO, ”hålls me ve´n”, den tilltalar mej både utseendemässigt, och sen säger den mej att föremålet i fråga bor norrut nånstans, är det rätt?
    Jag är jämtlänning själv, så uttrycket känns välbekant och hemtamt.
    Grattis till DTskapet hos Jomma, det är jättefina alster du hade gjort.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.