Nu är dom på plats…

…och det blev inga skålisar. Vi hittade inga båda gillade eller som var enkla att få tag på eller som kostade överkomligt – så det blev vanliga handtag istället. Kanske är hålen standardmått så de kan bytas vid tillfälle, men det var dags att få på handtag så man kan börja inflytten i köket så smått.

image469

På skåpen blev det knoppar

image470

oj, vilken suddig bild =OD

Det känns fortfarande som en ganska lång resa kvar med köket, och mannen är grymt upptagen med annat jobb nu, men man får ta vara på guldkornen, och jag tycker det är ganska skönt att kunna "känna in" skåp och lådor i köket innan man kör skarpt läge – vi saknar fortfarande hela spislinan.

I helgen var vi på Öland och kollade på kökspanna + värmesystem. M. hittade en snubbe på Blocket som köpt precis det system vi funderar på och den panne-modellen och sedan ångrat sej (för att de inte har permanentboende, så det var lite väl onödig investering). Så det är 25000 i rabatt typ på saker i (nästan) nyskick. Kökspannan hade stått ute under en plyfa-skiva, förvisso inpackad i plast och på en lastpall, så M. trodde inte det skulle göra något. Sannolikheten att solpaneler och hela kitet skulle komma hit inom en överskådlig framtid om vi ska köpa nytt är mindre än om vi hämtar detta på Öland, så vi chansar på att grejerna är som de ska.

1 COMMENT

  1. Vilken cool idé o samla på plåtburkar – man har ju faktiskt nytta av dom:)
    Såg föresten att ni hade exakt samma handtag till köksskåpen som vi nyss inhandlat till vårt kök (så snygga – fast vi har handtag överallt) och jag säger det… ett drygt projekt, men det blir så bra:) Vi e inte heller riktigt klara… men det är fungerande iaf!
    //Sonja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.