Tjoho! Himla kuuul!

Jag har väntat ett tag på att någon butik skulle poppa upp som tänkbar ny uppdragsgivare för att utmana mitt scrappande igen, antingen via en call eller att jag bara skulle känna mej sugen att visa intresse spontant och hoppas på tur. Plötsligt dök callen upp bland nyhetsbreven. En ny, spännande butik med en urtrevlig ägare, som verkar ha bra koll på vad hon vill, och har ett supermysigt sortiment. Dessutom var ansökningsuppgifterna riktigt utmanande också. Se här bara. Jag skrev ut blogginlägget och gick och knäckte och funderade på om jag skulle söka och vad jag isåfall skulle scrappa. Tiden gick, och den 15e kom närmre och närmre.

Plötsligt var det den 15e, och jag var bara grymt scrapsugen – så jag stal mej en helt vanlig vardag och stimmade ihop 3 ansöknings-LOs. LOs jag var riktigt nöjd med också – så himla kul! Russin-LOn är en sån som fått mogna till sej i huvudet. Direkt när jag såg skivomslaget tänkte jag på just det fotot, så bildvalet var inte så svårt. Sen när det väl kom till krita att LOn skulle göras så kom den fram av sej själv.

image458

Här är mitt första bidrag – det med fokus på journaling. Idén till den dök upp för ett par veckor sen, när jag och Virre hade en av åtskilliga MSN-konversationer, och jag återigen fascinerades över hur mycket vi två har gemensamt. Vi har aldrig träffats, och 150 mil skiljer oss åt, men vi delar så mycket! Nu även en risburk. Det var ju bara tvunget att scrappas.

image459

Här är skivomslaget. Fotot utskrivet rakt på cardstock, och jag passade på att få med journaling och rubrik på fotot också innan jag skrev ut. Sedan fick jag ju fylla i hans vita morrhår, eftersom cardstocken var marmorerad (Bazzill parchment, snart slut i lagret, och utgången från Bazzilll *snyft*). Denna blev så läcker att den nog får stå som tavla här länge innan den bosätter sej i ett album.

image460

Sist skulle man göra en LO med produkt ur sortimentet, och jag valde Bampops söta fat birds, som jag shoppat just från Jommas. Jag visste också att jag ville testa 6×12-formatet. Hittade denna bilden, som ju passade perfekt! Det blev en BoMig LO… Gick loss med lite rubons och älskar de busiga "spröten" på mina SIA-fyrklövrar, som en pippi fick sitta på. Peterlinas journalingruta blev pricken över i.

Jag blev klar i tid, mailade bidragen 2 timmar innan deadline – trots att katte-latten hade ockuperat scrapstolen hela eftermiddagen! Men jag behövde nog den pausen för att bli klar med den sista också.

Igår låg ett mail och väntade på mej – välkommen till mitt designteam! Jag blev så himla glad!! Äntligen ska jag få ego-scrappa med lite tidspress och utmaningar igen! Visst har jag fått igång mitt vanliga scrappande ganska bra i år, mest för att jag bestämt mej för att bara scrappa på, men det är fortfarande lite mer sällan än vad jag skulle vilja. Och jag försöker skylla på att jag inte har tid, men sanningen är att jag inte får tummarna loss. Har varit lite mycket slösurfe-slentrian-koma om kvällarna. Nu får jag en liten extra piska att skapa! Det behöver jag. Att det sedqan är trevlig material också är ju bara extra bonus!!

Och kolla in mina kollegor! Superroligt att hamna i samma team som Heléne! Lotta kände jag inte till sedan tidigare, men det var en trevlig bekantskap – vilken härlig freestyle-scrappare!! Jag tror nog hon kommer att smitta av sej på mej lite, så varning utfärdas!! *skrattar*

Glad glad!! Det gick vägen!!

Fick även en glad nyhet på mobben nyss – välkommen lillkillen! (avslöjar inte mer förrän jag vet att det är offentligt).

34 COMMENTS

 1. …och så glömde jag skriva att jag gillar dina layouter jättemycket. Den där risburken framkallar barndomsminnn! Kattlayouten är alldeles underbar – älskar texten! 🙂

 2. Grattis Sara! Äntligen ska man få se lite mer scrappat från dig, har saknat dina layouter ska du veta.
  Dina layouter var jättesnygga som du sökte med.
  Sommarkramen Anna

 3. Men hallå där. Jag gillade också dina LOs av exakt samma anledning som Bodil angivit. 🙂
  Sedan blir jag glad över vad du skrivit om mig här. Tackar!
  Det ska bli skoj att jobba ihop framöver.

 4. Hejsan sara!
  Hamnade här lite av en slump via ’Peterlina’s’ blogg och tyckte du hade mycket intressant att dela med dig utav – både scrapping och husbygge! Jag vill gärna länka till dig från min blogg om det är ok:)
  Vi bor i en gammal kåk och alltid är det något som måste fixas, men det är väl ett livsprojekt för vår del:)
  //Sonja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.