Jommas månadspaket!

image694

Måste tipsa alla mina läsare om januaris månadspaket hos Jommas lilla krypin, som jag designar för. Nya Basic Grey – mums vilka mysiga färger!! Det lilla paketet kanske passar er andra som inte gillar Basic Grey.

Mer info och bild på lilla finns i Jommas blogg!

Det pågår även utförsäljning (50%!!) hos Jommas, eftersom butiken ska satsa på månadspaket och kortare gästspel av kul produkter. Klokt tycker jag! Jag gillar verkligen Jommas sortiment också – en härlig och fräsch blandning av det senaste på marknaden.

image695

Här har jag skapat med Hamblys snöflinge-overlay i fokus.

Frosty snowflake overlay Frosty snowflake overlay

Jag gillade de stökiga snöflingorna, som passade bra med stämningen i mina bilder – tunn, knappt täckande Blekingesnö och en omkringyrande Greta!
De frostiga bären kommer från ett blingigt SEI-papper med somriga blommor

Ally´s wonderland Garden party Ally´s wonderland Garden party

image696

Jag knåpade även ihop ett julkort med en bit av overlayen. La på lite glitterlim och några blingstenar som extra effekt. Bokstäverna är Junkitz tilez. Baksidan på dessa är svart och jag använde dom ovan på Greta-LOn också.

image697

Love, Elsies Jack+Abby har en strykande åtgång i alla shoppar verkar det som. Jag fick härliga huspapper att scrappa med – baksidan är röd med husritnings-mönster. När jag såg pappret och de röda blingstenarna kom jag att tänka på vår vädergubbe här hemma. Gröngölingen som spår väder! Kan det bli mer "hemma"? Gubben som bodde i vår lilla stuga före oss sa alltid att när gröngölingen tjoar blir det regn. Under hösten har jag haft ett extra öra på detta, och kan bara konstatera att det tyvärr stämmer. Så nu har jag börjat säga "tyst me daj!" när jag hör honom klya… Den fina gröngölingsbilden är lånad från nätet, och den sämre i cirkeln är "vår riktiga" grönis. Han är ju lite blyg och svårfotad…

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.