Skrubba-LO och scrappad julklapp

image708

Den här LOn publicerades häromdagen i Scrappizbloggen. Den är resultatet av en färgutmaning vi hade i redaktionen, att blanda slumpade färger. Jag fick limegrönt och rosa på min lott.

Annars har jag inte hunnit pyssla så mycket under december. En scrappad julklapp fick det bli däremot:

image709

image710

Labero är så hygglig så han har högupplösta pressbilder för nerladdning på sin hemsida, så jag kunde göra ett eget biljetthäfte. Svart sugarcoated cardstock kändes som ett måste. Glossy-foto på utsidan (jag använder annars oftast matta fotopapper) och duvbilden är utskriven på en metallicskimrande cardstock från Prism.
Uppmärksamma läsare noterar att jag använt Tangerine (kryss i taket – Sara har stansat!!!). *flin*

6 COMMENTS

 1. Härligt krispig LO i grönt och rosa! Julklappen blev ju jätteläcker också…..har sett Labero IRL och han är ju super! Vilken show!

  God fortsättning!

  Kram!

 2. Vi behövde stämplar inför ett scrapprojekt som handlade om Sveriges vilda djur. Det resulterade i att vi tog fram lite stämplar och nu säljer vi dem vidare till er som har jägare i familjen, barn som är inresserade av djurspår eller någon som ser en möjlighet att göra ett snyggt kort med spår på.

  Välkommen att titta in på vår blog.

  Lena & Lisbet

 3. Presentkortet blev super! Hygglig prick den där Labero som lägger ut bilderna så! 🙂 Limegrönt o rosa var väl en kul utmaning, vilken tur att du hade en så passande vippa att scrappa
  Ska inte du ta å välja ut dina favvosar från 2007 nu också så vi får se Kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.