Ny lägenhets-LO

Calle1

Calle2

Här hade jag börjat scrappa – vilket syns på den nogsamma fotodokumentationen. Bilderna är tagna med analog kamera dock, och är inte världsbäst. Men det syns hur jag hade det, och det är ostädat och vardagsstök också.

Gjorde denna nästan färdig i helgen, men fick komplettera med lite datum… skissade upp ritningen lite slarvigt på mönsterpapperbiten också – totalt skalaenligt som ni förstår! *ASG*
Nu sätter vi den i albumet.

6 COMMENTS

  1. Vad läckert!! Och kul med kort från alla vinklar och vrår! Själv har jag fortfarande bara en lo i mitt ”Ställen jag bott”-album, men nu fick jag inspiration att göra fler! Kram

  2. Tjena…..Carlandravägen…..det är ju i mina jobbartrakter! En hel del av mina ”dagisbarn”bor eller har bott på denna gata. Du får snar beskriva vägen till Ramdala (eller rättare sagt, jag hittar till Ramdala men du måste beskriva vägen till DITT hus!) så vi får scrappa lite tillsammans!

    Kram Mia

  3. Förresten så har vi scrapträff den 13 mars kl.17.30 i Järnsida (Scrappakaljas lokaler). Varför inte ta med en eller två scrapkompisar och komma dit?

    Kram igen//Mia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.