…väntar aldrig för länge

Anja

Nu var mitt bidrag "lastet" hos Papir, och jag lägger ut det här också. Materiallistan hittar ni i galleriet om ni är nyfikna på vad jag använt (vilket är ovanligt lite för att vara den här sortens LO och jag…

Fick sitta på händerna för att inte ösa på mer och mer och mer, och ladda den med all den kärlek och känslor jag känner för bröllopet och brudparet! Less is ore, och utan ansikstssudd strålar de två så att fcotot nästan hade räckt som dekoration i sej.

Lift av denna >> med kraven hjärta på minst 2 cm och något stämplat.

Vill passa på att säga att jag är så glad för allas gulliga kommentarer!!
Skulle även dementera snö-missförståndet. Stugan plåtades när det snöade häromsistens – snön låg cirka en vecka, men nu är det barmark och regn som gäller igen.

Och Mia – nej, jag har inte hund, bara katt. Grannen har en liten "ohängd en" (scrappade om honom nångång i somras när han var valp och rymde mer än nu) som gillar att skälla på fåglar, men han är bakom staket när han är ute. Andra grannen har två stora schäfrar, men dom ser vi inte så mycket av. Så om det inte är något problem är du hjärtligt välkommen! Maila mej, så bestämmer vi en tid!

9 COMMENTS

  1. Din LO är FANTASTISKT vacker!!

    Vad skönt att höra att alla hundar runt omkring är inom lås och bom…i alla fall staket! Jag mailar dig när allt här hemma har lugnat ner sig, så vi kan komma överens om en tid……ska bli superskoj!!
    Kram Mia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.