Bygget då?

motorsåg

Motorsågsmassakern var igång för två helger sen och sågade upp ett fönster till till blivande köket. Så nu har vi plötsligt LJUST i sovrummet igen (som är en av delarna som ska bli vårt nya kök). Det fönster som tidigare fanns utåt i sovrummet är ju inbyggt i nybygget och i vår blivande hall just nu – ganska mörkt har det varit. Det nya fönstret sitter där ett gammalt fönster funnits tidigare visade det sej när panelen revs bort.

snyggingen

Sedan jobbas det på för fullt inomhus i nybygget med gipsskivor och isolering.

I förra veckan hann jag få en glimt av den där snygge elektrikern som swischar förbi här ibland. Här i full färd med en takdosa. Samma snygging var helt lyrisk i helgen när han hade köpt en 600kronors magnetisk moj som man enkelt placerade "dosborret" på rätt ställe när man skulle borra igenom gipsskivorna. Och smålänningen i honom skrockade nöjt när den var 100 kronor dyrare på nästa byggvaruhus vi gästade… =OD

Nu ska vi snart beställa kakel och sånt till badrummet! *tjoho*

Måste bara visa en fin vinterbild på scrapstugan och Scrappiz HK också =OD

stugan i snö

7 COMMENTS

  1. Oj, vad det händer saker!! Snart dax att bestämma tid för träff? Jag är såå sugen på att komma hem till dig och scrappa! En fråga bara….har du hund? Jag är har nämligen hund-fobi!!
    Kram Mia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.