Mitt scrappande 2007

Scrapliftcup

Jag funderar på att vara med i Scrapliftcupen på Papirgleder. Scraplift passar mitt scrappande bättre än skisser, och jag kan behöva en liten kick att hålla igång scrappandet.
Enda problemet är att jag har så dåligt med killer-instinkt. Jag tävlar mest för att det är kul med lite press. Går det så går det. Börjar på lördag om jag förstått de norska tävlingsreglerna rätt.

Scrapevent

Sedan har jag anmält mej och precis betalat Scrapeventet i Helsingborg i slutet av april. En scrappig mys-semester med massa kul folk, scrapvänner och totalt bortskämd hotellyx hoppas jag på! Något att se fram emot hela våren!

Detta hoppas jag får igång mitt vardagsscrappande igen – jag har haft alldeles för lång semester sen uppdraget hos Pysselpunkten slutade. Jag är så som behöver lite positiv press för att komma igång. Fast om man kollar på mina nyscrappade och ej insatta LOs är jag visst redan igång.

Mitt scrapgalleri

Jag har flyttat hela mitt scrapgalleri också! Var trött på provisoriska lösningar, och eftersom jag har möjligheten och kunskapen att ha ett Coppermine-galleri så blev det ett sånt. Enkelt att installera och enkelt att anpassa efter mina behov. Det tog en hel dag att flytta över allt gammalt och kopiera materiallistor från diverse gallerier alstren var uppladdade i. Men jag är sån… kan inte sluta mitt i, då minns jag inte vad jag gjort och vad jag har kvar sen….

Här är mitt nya scrapgalleri >>

Jag kommer att erbjuda några av mina närmsta scrapvänner att ha album hos mej om de vill (vi som brukar MSNa alster och grejer till varandra). Och jag har godkännande på både uppladdningar och nya medlemmar för att ha lite koll. Men alla kan kika i galleriet. Vill man lämna kommentarer där får man registrera sej som användare – men det är helt OK om ni tycker det är för krångligt… =OD

7 COMMENTS

  1. Nu så har jag registrerat mig i nya galleriet och kikat runt en god stund. En massa inspirerande annonser hittade jag som jag ska försöka komma ihåg att testa. Lycka till i scrapliftcupen och säg bara till om du vill ha hjälp att locka fram killerinstinkten :D.
    Kam!

  2. Vad SNYGGT galleri! (Både designmässigt och innehållsmässigt)

    Lycka till i cupen, sötnos – du behöver ingen killerinstinkt – du kommer gå så långt ”bara” på din talang! 😀

  3. nu har jag varit inne o kikat på papirgleder… Ska ta mig en funderare på det, verkar onekligen väldigt skoj! O en bra spark i baken att scrappa 🙂
    kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.