Bloggalster m.m.

Nu var den här ute i Scrappizbloggen, så jag kan lägga den här också. Jag BoM-scrappar inte något planerat eller separat album i särskilt format – egentligen är allt mitt scrappande på ett eller annat sätt BoM ju…

image381image382

Jag scrappar med lite olika inställning till olika projekt också. Vissa saker vill jag bara få scrappat, och där är innehållet viktigare än utseendet. Som den här LOn, som inte är något designmässigt mästerverk och dokumentationen är det viktiga. Nu är det "för alltid" dokumenterat vad som band mej vid TVn i (v)år.

image383

Detta är en annan "good enough"-LO som jag knåpade ihop efter att jag fått listorna från lite olika personer via mail. Istället för att svara på mailen scrappade jag listorna. Jag färdade den häromdan med lite detaljer (3an, fluffbrads och anchors bl.a.) men själva grunden har varit klar sen innan Hoby-träffen.

image384

Den här är en uppdrags-LO som jag scrappat med Inkywings-stämplar. Har också varit publicerad i scrappizbloggen.

image385

Fick reda på att min brorson skulle konfirmeras (idag) förra veckan, så jag snattade ett motiv av Sanna när jag var hos henne, som var färdigtwinklat med en vit twinkling. Jag klippte ut korset, Sakura-glaze-ade blad och blommor och monterade på grått bling-papper och en spillbit blå BG-cardstock. Ritade ram/rankor med vitt, grönt, brunt och Sannas favoritglitterpenna, som jag fick, då hon hade en extra *love*. Jag räknar mej inte som kortmakare, men det här blev jag nöjd med. Rent och pojkigt utan tuttenutt.

Nu ska jag flytta till pysselbordet en stund.

7 COMMENTS

  1. Kanon viktig layouter dom två översta, eller viktiga på det sättet att det är ett minne för livet.
    Hästlayouten är jättesöt!
    Kortet är konon!
    Sommarkramen Anna

  2. Åh, vad jag gillar ditt sätt att scrappa och vad dina layouter handlar om! Tycker du är en oerhörd inspiration!! Nu blev jag riktigt sugen på att göra en TV-layout. Och alla minerna på 3-layouten är ju oslagbara, det känns verkligen som att du visar hela dig i dina sidor!

  3. Hej hej och tack för senast! Det är så kul att kunna säga att de här sidorna har jag ju sett på riktigt. 😉 Kram!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.